Om oss

Impression Of Silk pleieprodukter er en liten nettbutikk med produkter til hund, med hovedvekt på pleieprodukter fra Iv San Bernard.

Vi har holdt på med hund siden 2008, og har et lite oppdrett av Bichon Havanais med navn Impression Of Silk kennel.

Siden begynnelsen av 2011 har vi brukt de italienske pleieproduktene Iv San Bernard. Samtidig som vi bruker disse produktene, holder vi også på å utdanne oss innen dette og lære nye måter å kunne bruke pleieproduktene på.

Iv San Bernard tar hensyn til forskjellen i hud og pels på de forskjellige hundene med kort, mellom og lang pels. Samt valpepels og eldre hunder. 

Det som vi synes er det aller mest fantastiske med Iv San Bernard er at de bryr seg om hunder med ”problemhud” og ”problempels”. Noen blir behandlet med sjampo og balsam tilpasset den indivuelle pelsen. 

Det å bruke Iv San Bernards produkter til vask og pelspleie, er en god måte å legge et godt grunnlag for at hunden din skal ha en sunn hud hele livet. Med en sunn og balansert hud, vil hunden din ha en vakker pels.

Produktene er så milde at hunden kan vaskes etter behov. Men vi anbefaler å bade hunden ca. hver 14. dag eller med lenger mellomrom.

Å gi kundene våre en personlig service synes vi er viktig, så om det er noe du lurer på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! Enten på facebook, mail eller telefon, frem til kl 17.00.
Lørdag og søndag har vi helg :-)

Facebook: HER

Instagram: HER

Mobil: (+47) 92897161

Mail: post@ios-pleie.no