Om oss

Impression Of Silk pleieprodukter er en liten nettbutikk med produkter til hund, med hovedvekt på pleieprodukter fra Iv San Bernard.

Vi har holdt på med hund siden 2008, og har et lite oppdrett av Bichon Havanais med navn Impression Of Silk kennel (derfor navnet på nettbutikken).

Siden begynnelsen av 2011 har vi brukt de italienske pleieproduktene Iv San Bernard. Samtidig som vi bruker disse produktene, holder vi også på å utdanne oss innen dette og lære nye måter å kunne bruke pleieproduktene på.

Alle produktene er naturlige. Og de inneholder uttrekk fra planter og bær og er tilsatt vitaminer og oljer. Flere serier er økolgiske og alle produktene er mer enn 90% biologisk nedbrytbare (99% for de fleste). Alle Iv San Bernards produkter er uten vanlig (oljebasert) parfyme, og dens duft kommer fra planteriket.
Luktene som er brukt, er vannbasert matparfyme (det er det samme som er i f.eks. jordbærsyltetøy). Dette er fordi at det ikke irriterer de følsome nesene til hundene, eller skaper allergier (slik som vanlig oljebasert parfyme kan gjøre). Men pga. bestemmelser i EU så benevnes det forsatt som parfyme i inholdsfortegnelsen på flaskene.

I noen inholdsfortegnelser er det nevnt silikon. Dette er ikke et petroliumsbasert silikon, men et planteserum med silikon lignende egenskaper, som ikke tetter porene i huden og skjellaget i hårene , slik vanlig silikon gjør. Planteserumet kommer i fra Sumak planten som vokser i sør Amerika. Dette finnes f.eks. i produktet Sil Plus.

Iv San Bernard tar hensyn til forskjellen i hud og pels på de forskjellige hundene med kort, mellom og lang pels. Samt valpepels og eldre hunder. 

Det som vi synes er det aller mest fantastiske med Iv San Bernard er at de bryr seg om hunder med ”problemhud” og ”problempels”. Noen blir behandlet med sjampo og balsam tilpasset den indivuelle pelsen. Ved andre (og større) behov leverer vi forskjellige kurer spesielt tilpasset til hver hunds behov.

Det å bruke Iv San Bernards produkter til vask og pelspleie, er en god måte å legge et godt grunnlag for at hunden din skal ha en sunn hud hele livet. Med en sunn og balansert hud, vil derfor hunden din ha en vakker pels.

Produktene er så milde at hunden kan vaskes etter behov. Men vi anbefaler å bade hunden ca. hver 14. dag eller med lenger mellomrom.

Å gi kundene våre en personlig service synes vi er viktig, så om det er noe du lurer på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! Enten på facebook, mail eller telefon.

Facebook: HER

Instagram: HER

Mobil: (+47) 92897161

Mail: post@ios-pleie.no