Om oss

Om IOS-PLEIE 

Vi er en liten nettbutikk med pleieprodukter til hund og katt, med hovedvekt på pleieprodukter fra Iv San Bernard.
Vi har holdt på med hund siden 2008, og har et lite oppdrett av Bichon Havanais med navn Impression Of Silk kennel.
Siden begynnelsen av 2011 har vi brukt pleieproduktene Iv San Bernard. Samtidig som vi bruker disse produktene, holder vi også på å utdanne oss innen dette og lære nye måter å kunne bruke pleieproduktene på.
Iv San Bernard tar hensyn til forskjellen i hud og pels på katter, og på de forskjellige hundene med kort, mellom og lang pels samt valpepels. 
Det som vi synes er det aller mest fantastiske med Iv San Bernard er at de bryr seg om hunder med ”problemhud” og ”problempels”. De blir behandlet med sjampo og balsam (blandinger) tilpasset den indivuelle pelsen til individet. 
Det å bruke Iv San Bernards produkter til vask og pelspleie, er en god måte å legge et godt grunnlag for at din katt eller hund skal ha en sunn hud hele livet. Med en sunn og balansert hud, vil de ha en vakker pels.
Produktene er så milde at det kan vaskes etter behov. Men vi anbefaler å bade ca. hver 14. dag eller med lenger mellomrom.

Å gi kundene våre en personlig service synes vi er viktig, så om det er noe du lurer på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!
Enten på facebook, mail eller telefon (man - torsdag, kl 9.00 til kl 17.00).
Lørdag og søndag har vi helg :-)
Facebook: HER
Instagram: HER
Mobil: (+47) 41287161
Mail: post@ios-pleie.no

 

Om Iv San Bernard

"Hunden skal ikke bare vaskes, hundens pels og hud skal pleies for optimal helse."
Dette var tanken da Iv San Bernard ble startet i 1994.
Læren om hud og hår (dermatologi) ble grunnlaget for ikke bare å lage sjampo og balsam til alle sorter dyr, men å skape en produktserie som kunne pleie hudlag og hår.
Pr i dag så har Iv San Bernard mange forskjellige pleieserier. Fra sjampo / balsam som kan brukes hele livet for en hund /katt, til serier for utstilling og show.
Iv San Bernard legger også stor vekt på å hjelpe hunder /katter som har hud og pels problemer. Slikt som: Allergi, kløe, sår, tørrhet, i huden.
Og pels som floker, tover, brister, ikke vil vokse, burde vært lengre o.l.

Høsten 2015 feiret de 20 års jubileum, og at de er Europas ledene produsent av pleieprodukter til: Hund, katt, marsvin og andre dyr.

 Iv San Bernard SRL i Montelupo – Kopi