Frakt

Frakt
Ved bestillinger som veier fra 100 gram og oppover så bruker vi Postnord, for at det skal være mest mulig økonomisk for dere som er kunder.
Ved bestillinger over kr 1000,- er det GRATIS frakt i Norge (til Svalbar kommer et tillegg i frakten).
Ved bestillinger for mindre enn kr 1000,-  og med vekt opp til 3 kg så koster frakten 89 kr.
Ved vekt over 3 kg koster frakten 119 kr.
Ved bestilling av bare klemmer (10 stk eller mindre) eller strikker, skriv inn postnummer og "hak av" for "Posten - Brevpost". Da kommer pakken rett i postkassen til laveste frakt, som er 28 kr.

Vi gjør vårt beste for å få sendt ut pakkene dagen etter at bestillingen har kommet inn.
Pakkene blir sendt ut mandag til og med torsdag.
Normalt har du varene på utleveringsstedet 2 til 3 virkedager etter at bestillingen din er mottatt. Postnord gir deg beskjed når pakken kan hentes. 
Du har ca. to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste utleveringssted. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postnords reglelverk.
I tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Retur
Dersom du mottar en ordre som du ønsker å returnere, skal du fylle ut angrerettskjema som blir sendt til deg pr. mail sammen med ordrebekreftelsen. Angrerettskjema sendes sammen med varen i retur til Impression Of Silk Pleieprodukter AS, Stordalsvegen 18, 5521 Haugesund, tlf 41287161 (til sporingen). 
Det er 14 dagers returrett.
Varer som er lagt i vår kategori "Salg", er varer som er på vei ut av vårt soritment og selges derfor til rabattert pris. Dette er varer som utgår og som ikke kan returneres. 
Det er valgfritt hvordan du ønsker å sende varen i retur, men den må komme til oss i tilstand "som ny". Varen blir da kreditert så fort vi mottar den.
Returfrakt dekkes av kjøper.