Ekstra pleie i balsamen 2.

En enkel måten å tilføre ekstra fukt til hundens hud og hår er ved å tilføre produktene i balsamblandingen. Denne måten her er mer dyptvirkende enn "Ekstra pleie i balsamen 1". Produktene som jeg anbefaler å bruke er: 

PEK Conditioner, som er laget av 80 % mineralsk collagen, som er en viktig "byggesten" for hud og pels.
Til en voksen f.eks. Havanais, så brukes det 1 ts. av denne i sammen med balsamen, til hvert vask. Den gjør også pelsen glattere slik at den floker mindre. Til mine Havanaiser så bruker jeg PEK Conditioner i balsamen, hele livet til hunden.

Profesional K101 Conditioner (kalles bare for K101 til vanlig), den tilfører mye fukt da den består av bl.a. (kaldpresset) Avokado. Den gir en dyp pleie av pelsen, som gjør pelspleien lettere. Til en voksen f.eks. Havanais, så brukes det maks. 1 ts. av denne i sammen med balsamen til vask, ved behov.

Legger med et eksempel her hvordan jeg bruker den:
Sitat fra facebook: Nå nylig så testet jeg ut White Musk sjampo og balsam fra Atami serien. Den er for langhårede hunder, og gir mye næring til hud og hår. I tillegg så har sjampoen antistatisk virkning på pelsen. Jeg ble veldig fornøyd, så den kommer jeg til å bruke mye fremover :-) Siden Fame var litt vintertørr i pelsen før vask, så brukte jeg 1 ts PEK Conditioner og 1 ts K101 i balsamen :-)
Fame, white musk redusert mye