Behandling for brun utflod og betennelse i øret. 
Ved å kombinere egenskapene fra disse 3 forskjellige Iv San Bernard produktene så får vi en mild men veldig effektiv behandling.
Produktenes samlede virkning arbeider i sammen med ørets naturlige bakterieflora, slik at øret etter å ha blitt behandlet er i balanse. Er du i tvil om hva som plager øret til hunden din,  er det klokt å kontakte en veterinær først. Produktene er:

Clean ear, er spesielt utviklet for rengjøring av ører til hunder og katter. Den løser opp ørevoks i øret, (også i de små ørekanalene), og gjør det lettere å fjerne ørevoks. Produktet er så mildt at det faktisk kan drikkes (smaker ikke særlig godt), men er likevel veldig effektivt.

Atami Ginko Oil, produktet er kjent for sine kvaliteter mot aldring av huden. Det har anti inflammatorisk virkning, forbedrer blodsirkulasjonen, vedlikeholder vekst av hår og regulerer talgkjertlene.

Atami Ozonized Olive Oil, denne oljen fungerer som en anti-radikal og et desinfeksjonsmiddel, og gir næring til håret. Den beskytter mot UVA, UVB og IR-stråler.

Disse 3 produktene blandes med 1/3 av hver. Ny blanding lages hver dag, med 1 til 2 dråper og ristes sammen før bruk. En gang hver dag dryppes blandingen i ørene, masser så øret litt fra utsiden slik at blandingen fordeles inni øret (og trekker ned i den indre øregangen). Etter 5 minutter så tørkes øret med en "gas pad". Dette gjentas hver dag til øret er helt bra igjen.

Brukerveiledning som pdf: Bruksanvisning for behandling mot ørebetennelse

Tilbakemelding fra kunder: