Denne behandlingen er spesielt utviklet for hunder som er ferdig med pelsskifte /flokeperioden, dvs. fra 1,5 år og eldre.
Av og til hender det at langhårede hunder får problemer med at pelsen får mye floker og tover, nesten uansett hvor mye pelsen blir stelt. Hvor det kan føles som at de børster bort en halv hund for å få hunden flokefri igjen.
Dette skjer oftest i flokeperioden når pelsen forandrer seg fra å bestå av bare sekundæhår, til å bestå av primærhår, sekundærhår (og underull).
Men kan også skje andre tider i hundens liv, da gjerne i sammenheng med innbilt svangerskap, 1 til 2 mnd etter løpetid og ved bruk av medisiner som påvirker hormonbalansen hos hundene (f.eks. ved kjemisk kastrering).
Det anbefales å behandle dette med en behandling som hjelper hårsekkene å komme i balanse igjen, slik at pelsstell kan bli lettere for hund og eier igjen.
I samarbeid med Iv San Bernard Grooming Academy tilbyr vi en behandling for pels som floker og tover seg mye.
Pga. manglende leveranse av egnede blandeflasker, så legger vi ut blandeveiledningen for denne behandlingen som pdf her: Blandeveiledning Pels som floker og tover mye, voksne hunder
På den måten så kan dere blande behandlingen selv, som gjør at dere får mer produkter for pengene.
Leveres med vaskeveiledning, men legger den også her: Vaskeveiledning-Pels som floker og tover mye, voksne hunder
Har prøvd den på mine hunder og var strålene fornøyd :-)
NB! Det kan også brukes behandlingen for unghunder da den er enklere, men denne er enda mer effektiv til voksne pelser.