Pleie til tørr og livløs pels.
Av og til hender det at langhårede hunder får problemer med at pelsen blir matt, stri, tørr og til dels livløs. Et typisk tegn er at bakre del av hunden har en pels som er brusete, matt, tørr, en blanding mellom ullete og stivere som ikke vil ligge når den blir greid og stelt, og at den knekker lett.
Det er ikke unormalt at dette skjer hos hannhunder ved 1,5 til 2 års alder og hos tisper etter andre løpetid og ved perioder med innbilt svangerskap eller bruk av medisiner.
Det skyldes ofte av hormonell ubalanse, som gjør at hårsekkene og fettlaget under huden ikke gir nok næring til hårene i pelsen for å holde denne myk og sunn. Det er lettest å legge merke til ca 2 måneder etter løpetid, men kan også skje andre tider i livet til hunden.
Det anbefales å behandle dette med en kur som hjelper hårsekkene å komme i balanse igjen, slik at pelsstell kan bli lettere for hund og eier igjen.

I samarbeid med Iv San Bernard Grooming Academy tilbyr vi behandling for: Tør og livløs pels.
Pga. manglende leveranse av egnede blandeflasker, så legger vi ut blandeveiledningen for denne behandlingen: Brukerveileding for behandling av tør og livløs pels, som pdf.
På den måten så kan dere blande behandlingen selv, som gjør at dere får mer produkter for pengene.

Produkter som brukes i denne behandlingen:
Mineral H sjampo (250 ml).
Mineral Red Derma Pluss, (300 ml).
Ph balanse, (500 ml).
Black Passion Mask 02, (250 ml).
PEK conditioner, (250 ml).
Professional K101, (500 ml).

Det høres mye ut, men alle produktene kommer til å bli brukt opp, kombinert med Grønn Eple /Banan sjampo og balsam som brukes til hverdags.
Leveres med brukerveiledning, hvis bestillingen merkes med: Tørr og livløs pels.