Pelsvekst.

Av og til så trenger hundene våre hjelp til ekstra pelsvekst, det kan ha varierende årsaker som: Til utstilling, etter sykdom i huden, etter operasjoner og lignende.
Mineral Red serien er for alle typer pels, serien er veldig mild og sjampoen er såpefri, den er derfor velegnet til hunder med sensetiv hud, og til de som har allergi.
Mineral Red serien brukes spesielt for å oppnå øket pelsvekst hos hunder som har hatt hudinfeksjoner, og har mistet pels av den grunn.
Den kan også brukes for å få mer fylde og mer pels vekst på ”friske” hunder, innenfor hva genene tillater.
Serien brukes også til drektige og diegivende tisper for å styrke hårsekkene, slik at de mister minst mulig pels i denne perioden.
Brukerveiledning som kan lastes ned, finner du her.

En enda mildere måte å skape pelsvekst på er å bruke Mineral H sjampo i stedet for den sjampoen som man pleier å bruke. Mineral H sjampoen har et veldig høyt næringsinnhold og gir pelsveks og gjør at hunden slipper lite pels (dvs. at den nesten slutter å røyte)
Eksempel: Hvis du pleier å vaske med Banan sjampo og balsam, så kan du (fordi du ønsker pelsvekst eller ønsker å ungå røyting) bruke Mineral H sjampo og Banan balsam. Dette kan kombineres med sjampo og balsamtilsettninger som normalt (etter ønske).