Iv San Bernard produktene er også til katter.
Til hverdagsvask av katter (og kattunger) så anbefales Banan sjampo og balsam. Dette er fordi sjampoen vasker rent på en mild måte, og balsamen gjennoppretter den viktige hudfettbalansen til katter. 
Hvite katter ellerkatter med hvite felter anbefales å bruke Banan Plus sjampo og balsam, da denne trekker enda bedre frem det hvite i pelsen. 
Har katten sensitiv hud så anbefales også Banan Plus sjampo og balsam, fordi denne sjampoen er såpefri og mer skånsom en vanlig sjampo.
Har katten floker så anbefales det å bruke PEK Conditioner i balsamen som en tilsettning på 0,5 ts. til hver vask.
Til floker så anbefales Atami H270 balsamsprayen.
Til statisk pels så anbefales: Atami H270, Caviar Mix Nutritive, Caviar Luminanse eller Gloss. NB! Disse produktene har best effekt når katten blir vasket med Banan sjampo og balsam (dette fordi Banan serien vedlikeholder en sunn hudfettbalanse).

Ved tilfeller av "fetthale", eller andre fete partier så kan det benyttes Profesional KE sjampo (også kalt Oil no oil). Den har kraftigere vaskeeffekt på fett, samtidig som den etterlater en tynn oljefilm på huden (slik at huden ikke tørker ut). Pdf med info her: Professionals KE sjampo til katter
For å tørke ut fett ved halen og for å skape volum i pelsen til utstilling, så brukes Jeunesse pudder.

Til utstilling og show så er Caviar serien super, den er en serie som gir: Vitalitet, spenst og god fargegjengivelse til pelsen. Men anbefaler at katten blir vasket i Banan sjampo og balsam noen ganger først før Caviar serien tas i bruk. 

Vaskeveiledning vanlig pleiende vask, finner du her: Vask av katter 
Vaskeveiledning til Caviar Green serien, finner du her: Katt med Caviar Green serien 
Hva bruker Sibirkatt og Neva Masqerade, finner du her: Hva bruker Sibir katt og Neva Masqerade
Hva bruker Perserkatt og lignende raser som skal være mest mulig myke i pelsen, finner du her: Hva bruker Perserkatt 
Hva bruker Norsk Skogskatt, finner du her: Hva bruker Norsk Skogskatt 
Hva bruker en Maine Coon katt, det finner du her: Hva bruker Maine Coonkatt 
Hva bruker en Hellig Birma katt, det finner du her: Hva bruker en Hellig Birma

Vennligst: Skriv at dere har katt I kommentarfeltet (gjerne også hvilken rase), slik at det er lettere for oss å gi dere riktig pleie veiledning.