Kurbehandlinger

Kurbehandlinger 

Vi tilbyr kurbehandlinger til hunder som har hud eller pels problemer. Dette gjør vi i samarbeid med Iv San Bernard fabrikken i Italia. Vi har vært på opplæring hos den Danske hovedimportøren, som har drevet med dette i mange år. Og vi har en egen kontaktperson på fabrikken i Italia, som er spesialist på dette. 

Iv San Bernard tar dette med å hjelpe syke dyr veldig alvorlig. Derfor blir hvert enkelt tilfelle kartlagt, før det gis noe tilbud om en spesialtilpasset behandling.

Det er ingen hemmelighet hva kurene inneholder, og kurene kan enten kjøpes i de enkelte ingrediensene, eller som en ferdig blandet kur.

Kurene blir alltid levert med bruksanvisning. 

Den kuren som vi selger mest av er: Kur for "Tørr og livløs pels", det er nok flere grunner til det, men en av grunnene er at av og til får hundene våre en hormonel ubalanse. Dette gjelder ofte hannhunder ved ca 1,5 års alderen og tisper etter 2 løpetid. En slik hormonell ubalanse, påvirker hårsekkene slik at de ikke gir den næringen som det er behov for til hårstråene. Som igjen gjør at hårstråene blir tørre, mer krusete og når de blir greid så bare "spretter" de tilbake i sin egen stilling. Denne kuren går inn å får hårsekkene i balanse igjen, ved å tilføre den næringen som de har behov for. Samtidig som den pleier hårene, slik at de blir myke igjen.

Her er noe av det andre vi kan hjelpe med:

Pels som tover seg mye.

Hudproblemer og kløe.

Rosa utslett på kroppen.

Hot spots (hissige sår i huden).

Overproduksjon av talg i hårsekkene.

Ørebetennelse.

Pelskur til drektige / diegivende tisper.

Flass.

Allergi / ømfintlig hud 

Hund med kviser.

Ekstrem røyting. 

NB! Mange sykdomstilfeller er sammensatte, vi kan hjelpe med det som har med pels, hud, hårsekker og fettlaget under huden. Andre deler er det viktig å ha kontakt med en veterinær om.

Har du behov for hjelp til din hund, så ring eller skriv en melding til oss, og forklar hva det er din hund trenger hjelp til. 

På siden "Før og etter historier" så blir det lagt ut tilbakemeldinger fra eierene av hunder som vi har hjulpet.