Thea har gått på kur for "Tørr og livløs pels", 3 behandlinger. Her er en liten tilbakemelding fra eier.

”Før kuren greide jeg av henne ”en halv hund”, og pelsen virket tørr og slitt. (Ble gjennomgreid mer eller mindre hver dag). Allerede etter første kur var det en endring i strukturen og pelsen var mye mykere. Ved andre kurbehandling har pelsen vært mye enklere å stelle, og hun har heller ikke mistet så mye pels. Etter tredje kur er det nesten ingen tover og strukturen er nå helt forandret. Hun ser ikke så ullen ut og pelsen var nå fantastisk lett å stelle.

Scott har gått på en kur fra Iv San Bernard, for "Tørr og livløs pels". Under er det en tilbakemelding fra eieren til Scott:

Har nå blitt kjent med Iv San Bernards kur for tørr og livløs pels. Det synes ikke på bildet, men han har klødd seg mer enn normalt. Så jeg fikk høre om Iv San Bernard og ville prøve en kur på Scott. Etter 1. Behandling ble den sprø, tørre og stive pelsen silkemyk. Helt utrolig! Tidligere så hang alt seg fast i pelsen og det kom floker bare vi så på han (ja, det føltes slik). Nå har han silkemyk pels og klør seg minimalt. Her er det skogsturer hver dag, og selv om Scott er i full pels er det lite som fester seg i pelsen nå. Floker er ikke noe problem, og må bare fortelle at selv etter 3 uker uten børsting var det veldig lite floker da jeg badet han. Og derfor vil jeg fortsette med Iv San Bernard. Første bildet er tatt før. Siste bilde er tatt etter 3 behandlinger